SIO Twente

 

 

Waarom kiezen voor de Sio?

De School voor Intuïtieve Ontwikkeling, de SIO, bestaat ruim 30 jaar! De lessen worden met duidelijk doel en thema en in een prettige structuur gegeven.  De lessen zijn  voor iedereen goed te volgen, het programma is afwisselend en er is ruimte om je eigen ervaring te kunnen delen met je medecursisten en de docent, wanneer je daar behoefte aan hebt.  Je leert zuiver te werken en krijgt een gedegen basis mee, waar je gedurende de hele opleiding een goed houvast aan hebt.  De opbouw van de lessen is overzichtelijk en je zult merken dat je je goed zal voelen door dat er gewerkt wordt in een rustige sfeer en een kalme omgeving. 

Verschillende leslocaties in Nederland.

De Sio heeft leslocaties in Gelderland, Limburg en Overijssel. (Twente).

Opleiding tot meditatietrainer.

De opleiding tot meditatietrainer wordt gegeven door alle 3 Sio leslocaties in Nederland.  Siotwente heeft nu nog geen opleiding tot meditatietrainer ingepland, maar het is mogelijk dat dit in de toekomst wel het geval is. Heb je belangstelling voor de opleiding tot meditatietrainer? Vraag er naar!

 

Intuïtieve ontwikkeling als basis Alle cursussen hebben hun wortels in de intuïtieve ontwikkelingsmethodieken. Zij zijn daarom een belangrijk onderdeel van de lesprogramma’s. De opleiding tot Psycho-Energetisch Therapeut werkt daarnaast met counseling, imaginatietechnieken en een spiritueel verdiepend jaar waarin aandacht wordt besteed aan de studie van sprookjes, dromen en mythen. De opleiding tot meditatietrainer richt zich op doelen als: hoe leer ik mediteren en ook groepen zelf begeleiden. De workshops zijn korte trainingen waarin specifiek gekozen thema’s centraal staan.

  • CRKBO-registratie: de SIO is geregistreerd bij het CRKBO en is daarom vrijgesteld van BTW
  • Stichting OPET: de SIO is aangesloten bij de beroepsorganisatie de stichting OPET.