Wie ben ik

Mijn naam is Haya Plaggenborg, geboren in 1962 en opgegroeid in Hengelo. Omdat ik altijd al bijzonder geïnteresseerd ben geweest naar het hoe en waarom mensen tegen zeer uiteenlopende problemen aanlopen, heb ik diverse studies opgepakt. Ik ontdekte dat bijvoorbeeld psychische problemen samenhangen met lichamelijke problemen en vice versa. Er is een totaalbeeld nodig van lichaam, geest en ziel om de samenwerking hiervan te kunnen begrijpen en daadwerkelijk iets voor mensen te kunnen betekenen.  In 2010 ben ik daarom mijn eigen praktijk, dehartkamer.nl gestart waarin ik mensen help met zeer uiteenlopende problemen, zowel psychisch als lichamelijk. In 2013 heb ik de opleiding tot Psycho- Energetisch Therapeut afgerond, het heeft mij bijzonder veel gebracht. Het was DE aanvulling om mensen in mijn praktijk nog effectiever te kunnen helpen. Mijn ervaring is dat ik niet alleen help om mensen weer goed in hun vel te laten zitten, maar dat dit ook beklijfd. Psycho- Energetische Therapie pas ik o.a. toe bij mensen met een laag Zelfbeeld, Hooggevoeligheid, Burn-out en overige Psychische- en Lichamelijke klachten. Omdat ik uit ervaring dus weet hoe effectief de therapie werkt, heb ik besloten om zelf les te gaan geven als docent van deze mooie veelzijdige opleiding.